Ευκαιρίες Καριέρας

hr freddoΣτους στόχους της Διοίκησης της FREDDO AE είναι να προσελκύει και να διατηρεί στελέχη υψηλής απόδοσης µε σύγχρονη επαγγελματική αντίληψη, να προσλαμβάνει δυναμικούς ανθρώπους, οι οποίοι πιστεύουν στην ομαδική εργασία, πάνω από όλα όμως, ζητά άτομα διατεθειμένα να μοιραστούν τις αξίες και το όραμά της για το μέλλον.
Η σταθερή και αποδοτική εταιρική ανάπτυξη στον τομέα της εμπορικής ψύξης είναι απόλυτα εξαρτημένη µε την ποιοτική εξυπηρέτηση. Βασική προϋπόθεση για την επιτυχία της FREDDO είναι η δημιουργία μιας εταιρικής κουλτούρας που παρέχει τη δυνατότητα σε όλα τα στελέχη της να ανταποκρίνονται ευγενικά, γρήγορα και αποτελεσματικά στους πελάτες της και στους συναδέλφους, ενώ παράλληλα να ενδιαφέρονται για τη συνεχή βελτίωση της απόδοσης τους, της διεύρυνση των ικανοτήτων τους και την προσωπική τους εξέλιξη αλλά και την εξέλιξή της εταιρείας

 

Αποστολή βιογραφικού
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.