Ευκαιρίες Καριέρας

hr freddoΣτους στόχους της Διοίκησης της FREDDO AE είναι να προσελκύει και να διατηρεί στελέχη υψηλής απόδοσης µε σύγχρονη επαγγελματική αντίληψη, να προσλαμβάνει δυναμικούς ανθρώπους, οι οποίοι πιστεύουν στην ομαδική εργασία, πάνω από όλα όμως, ζητά άτομα διατεθειμένα να μοιραστούν τις αξίες και το όραμά της για το μέλλον.
Η σταθερή και αποδοτική εταιρική ανάπτυξη στον τομέα της εμπορικής ψύξης είναι απόλυτα εξαρτημένη µε την ποιοτική εξυπηρέτηση. Βασική προϋπόθεση για την επιτυχία της FREDDO είναι η δημιουργία μιας εταιρικής κουλτούρας που παρέχει τη δυνατότητα σε όλα τα στελέχη της να ανταποκρίνονται ευγενικά, γρήγορα και αποτελεσματικά στους πελάτες της και στους συναδέλφους, ενώ παράλληλα να ενδιαφέρονται για τη συνεχή βελτίωση της απόδοσης τους, της διεύρυνση των ικανοτήτων τους και την προσωπική τους εξέλιξη αλλά και την εξέλιξή της εταιρείας.

      

      Οι θέσεις που ζητάμε να καλύψουμε αυτή την εποχή είναι οι εξής:

       ΜΟΝΤΑΔΟΡΟΥΣ (ΑΘΗΝΑ)

  • Χωρίς στρατιωτικές υποχρεώσεις
  • Με δίπλωμα οδήγησης
  • Δυνατότητα ταξιδίων και παραμονής για εργασία σε εκτός Αθηνών εγκαταστάσεις

 

       ΨΥΚΤΙΚΟΥΣ (ΑΘΗΝΑ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

  • Με κατοχή άδειας Τεχνίτη Ψυκτικού Π.Δ.1/2013 ή κατοχή αναγνωρισμένου πτυχίου στο αντικείμενο από τον ΕΟΠΠΕΠ.
  • Η κατοχή άδειας Εργοδηγού Ψυκτικού ή Αρχιτεχνίτη Ψυκτικού Π.Δ.1/2013 θα ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη στην αξιολόγηση του υποψηφίου.
  • Χωρίς στρατιωτικές υποχρεώσεις
  • Με δίπλωμα οδήγησης
  • Γνώση αγγλικών

 

Αποστολή βιογραφικών στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο FAX: 0030-210 5310860.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 0030-210 5913003

 

Αποστολή βιογραφικού
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ESPA