Τελευταία Έργα

 

Πρόσφατα εγκαινιάστηκε το νέο κατάστημα της αλυσίδας ΑΒ Βασιλόπουλος στην οδό 25ης Μαρτίου & Μουρούζι στη Νίκαια.

Το κατάστημα εξοπλίστηκε με νέο εξοπλισμό χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης Costan του EPTA GROUP. Συγκεκριμένα, το κατάστημα εξοπλίστηκε με ψυγεία δικτύου Costan Lion, Costan Tradeo, Costan Rossini, Costan Cayman 2 και Costan Elephant GV . Για τη περεταίρω επίτευξη εξοικονόμησης ενέργειας τοποθετήθηκαν συρόμενες πόρτες με διπλό τζάμι στα ψυγεία συντηρήσεων. Επιπροσθέτως στο κατάστημα εγκαταστάθηκαν ανοξείδωτα ψυγεία για τη συντήρηση γαλακτοκομικών και ψυκτικοί θάλαμοι για τη διατήρηση όλων των ειδών των προϊόντων. Το τμήμα της συντήρησης υποστηρίζεται από μία νέα κεντρική ψυκτική μονάδα EPTAGLOO. Το τμήμα της κατάψυξης υποστηρίζεται από μία νέα κεντρική ψυκτική μονάδα EPTACUBE.

Πρόσφατα ανακαινίστηκε το κατάστημα της ΟΚ! ANYTIME MARKETS στη Γλυφάδα επί της οδού Αρτέμιδος 51 και Θεμιστοκλέους. Στο κατάστημα παρέμεινε μέρος του παλαιού εξοπλισμού αλλά εξοπλίστηκε και με νέο εξοπλισμό χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης Costan του EPTA GROUP. Συγκεκριμένα, το κατάστημα εξοπλίστηκε με ψυγεία δικτύου Costan Lion με συρόμενες πόρτες με διπλό τζάμι για περεταίρω εξοικονόμηση ενέργειας και Costan Elephant GV.

Πρόσφατα εγκαινιάστηκε το νέο κατάστημα της αλυσίδας ΜΕΤΡΟ στην οδό Θεοτοκοπούλου & Γράμμου στην Ελευσίνα.

Το κατάστημα εξοπλίστηκε με νέο εξοπλισμό χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης Costanτου EPTA GROUP. Συγκεκριμένα, στο κατάστημα τοποθετήθηκαν νέα ψυγεία δικτύου Costan Lion, Costan Gazelle 4, Costan Rossini, Costan Miura, Costan Elephant GV και Costan Whale. Επιπροσθέτως στο κατάστημα εγκαταστάθηκαν ψυκτικοί θάλαμοι για τη διατήρηση όλων των ειδών των προϊόντων καθώς και ένα εργαστήριο κρέατος με κορνίζα. Το σύνολο του ψυκτικού εξοπλισμού υποστηρίζεται από 2 ανεξάρτητες κεντρικές ψυκτικές μονάδες EPTAGLOO του EPTAGROUPκαι γίνεται χρήση ψυκτικού μέσου R407F.

JoomBall - Cookies