Προφίλ Εταιρίας

Η εταιρεία FREDDO Α.Ε. ιδρύθηκε το 1989 από ένα άτομο για να αναπτυχθεί σε έναν απο τους μεγαλύτερους προμηθευτές ποιοτικών συστημάτων ψύξης στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Κύπρου. Τα κεντρικά μας γραφεία βρίσκονται στον Αγιο Στέφανο Αττικής παραμένοντας πάντα αποκλειστικός αντιπρόσωπος του ομίλου EPTA GROUP

Η FREDDO Α.Ε. κατέχει μία απο τις πρώτες θέσεις στην διανομή και εγκατάσταση επαγγελματικών ψυγείων και μηχανημάτων έχοντας στόχο πάντα τα ακόλουθα:

Να εξασφαλίσει τις καλύτερες δυνατές θερμοκρασίες στα ψυχόμενα προϊοντα.

Να επιτυγχάνει την μέγιστη ικανοποίηση των πελατών και των καταναλωτών.

Να ακολουθεί πιστά τους κανονισμούς και τα διεθνή πρότυπα.

Να συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος και στην εξοικονόμηση ενέργειας με τις νέες πρωτοποριακές μεθόδους που εγκατέστησε πρώτη στην Ελλάδα.

Με το έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό της μπορεί να σας βοηθήσει:

Στον σχεδιασμό και την διάταξη των επίπλων και ψυγείων στον χώρο σας.

Στην εγκατάσταση και λειτουργία του εξοπλισμού ψύξης, για καινούργια καταστήματα ή ανακαίνιση παλαιών.

Στην αποσυναρμολόγηση, μεταφορά ολόκληρων ψυκτικών εγκαταστάσεων SUPER MARKET, οπουδήποτε.

 

Στην παροχή υπηρεσιών SERVICE α)Εγγύηση, β)κατόπιν συμβολαίου, γ)On Call.

Η προσπάθεια μας για την πιστοποίηση τους στέφεται με απόλυτη επιτυχία κάθε χρόνο απο το 2000 (σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9002:1994) έως και σήμερα (σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008) απο τον φορέα πιστοποιήσης TUV AUSTRIA .

Το εύρος της Πιστοποιήσης καλύπτει την Εμπορία, τις Εγκαταστάσεις και το Σέρβις των Επαγγελματικών Ψυγείων & τους εξοπλισμούς των καταστημάτων.

Η FREDDO A.E. έχει την δυνατότητα να καλύψει οποιεσδήποτε τεχνολογικές απαιτήσεις χάρη στην ειδική τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει με το πέρασμα του χρόνου. Αυτό αποτελεί και την βασική θεμελίωση της επιτυχίας που γνωρίζει για περισσότερα απο 20 χρόνια, ένα επίτευγμα το οποίο κατοχύρωσε το όνομα της FREDDO Α.Ε. ώς σήμα κατατεθέν στην αγορά των Επαγγελματικών Ψυγείων.
Σήμερα συνεχίζουμε με την ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ να σας παρέχουμε με ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ τις υπηρεσίες μας. Προσπαθώντας καθημερινά να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας, με το να βελτιώνουμε συνεχώς τις μεθόδους μας, το επίπεδο ικανότητας και ικανοποίησης για όλους τους εργαζόμενους και την γενική απόδοση της εταιρείας.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για οποιεσδήποτε ανάγκες σας, αφορούν την Επαγγελματική Ψύξη.